Over mij

Aangenaam, mijn naam is Bo van den Boogaart en ik ben gecertificeerd PowerSlim coach. Met mijn praktijk Bodybalance ben ik gevestigd in Heesch en ben ik jouw PowerSlim afslankcoach in de regio Bernheze.


Zelf heb ik het PowerSlim programma gevolgd en heb ik mijn doel weten te bereiken. Ik ben -17 kilo afgevallen met behulp van het PowerSlim programma en heb dit weten te behouden! Ik was erg onzeker over mijn lichaam. Ik zat niet lekker in mijn vel en werd erg ongelukkig als ik in de spiegel keek. Ik had allerlei manieren geprobeerd om gewicht te verliezen, maar altijd zonder gewenste resultaat…


Een vriendin wees mij op het PowerSlim programma, ik zag dit als mijn laatste kans. Ik was in het begin sceptisch over het programma, maar het heeft zijn tegendeel bewezen. Door middel van de persoonlijke begeleiding en lekkere vervangende producten was het goed vol te houden en heb ik weinig uitdaging gehad.


Er is niets zo belangrijk dan fijn in je vel zitten. Met PowerSlim heb ik mijn zelfvertrouwen terug gekregen en zit ik weer lekker in mijn vel, en dit gun ik iedereen. Door middel van mijn kennis, enthousiasme en inlevingsvermogen wil ik jou helpen bij het coachen naar jouw gewenste doel!


Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!