• Wekelijkse coaching
  Inbegrepen
 • Starterspakket
  €159,00
 • kosten per week
  €80,00 - €90,00
 • Na traject
  Inbegrepen

PowerSlim kosten

Ik kan me voorstellen dat je graag wilt weten wat je moet investeren voor het beste resultaat. Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht, het aantal kilo’s dat je wilt afvallen, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest.

Wekelijkse coaching

Wekelijkse coaching van 20 min kost € 29,50. Bij afname van 4 PowerSlim producten zijn de vervolgconsulten gratis in fase 1. In fase 2 geldt een afname van 3 doosjes voor een gratis consult. Wanneer je ervoor kiest om elders producten te kopen, dan worden de kosten voor het consult in rekening gebracht.


Het kan natuurlijk gebeuren dat een afspraak wegens omstandigheden afgezegd moet worden. Wanneer dit binnen 48 uur gebeurt, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Anders zijn we helaas genoodzaakt om een consult van € 29,50 door te berekenen.

Starterspakket

Het starterspakket is een compleet pakket met variatie van 46 PowerSlim producten voor ontbijt lunch, diner en tussendoor om meteen mee aan de slag te gaan. In de meeste gevallen start je met dit pakket zodat je een goed beeld krijgt van het assortiment en zo kun je zelf al proeven wat je wel en wat je niet lekker vindt. Het starterspakket is goed voor 8-9 dagen en kost €159,00. Naast de PowerSlim producten bevat het pakket een potje multivitamine en acidofit, introductiebrochure met een handig weekmenu voor de eerste week, een shakebeker en het PowerSlim kookboek met 14 weekmenu’s en 80 verantwoorde recepten t.w.v. € 14,95

Gemiddelde kosten per week

De kosten per week zijn afhankelijk van het aantal kilo’s die je wilt afvallen, hoeveel maaltijden je per dag nuttigt en welke producten je kiest. Een PowerSlim maaltijd kost ca. € 2,50. Heb je 5 producten per dag nodig dan ben je € 12,50 per dag en tussen de € 80,- en € 90,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Wanneer je overgaat naar de volgende fase, bouw je het aantal PowerSlim producten af en worden de kosten minder.

Na traject

Nadat je je streefgewicht hebt bereikt ga je uiteindelijk over naar normale voeding. Ik begeleid je nog een jaar, geheel gratis, zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen.

Persoonlijk kennismaken?