Afvallen met PowerSlim

Gewicht verliezen is niet altijd gemakkelijk, zeker niet als je het in je eentje doet. Dit weet je misschien al uit ervaring. Je gezondheid is belangrijk, je wilt graag lekker in je vel zitten en volop kunnen genieten van alle leuke dingen in het leven.


De wil is er, maar het ontbreekt vaak aan discipline en motivatie. Je weet dat je met een gezond gewicht beter in je vel zit, waardoor je zelfverzekerder en energieker voelt. Maar hoe vind je het evenwicht tussen gezond en lekker eten? PowerSlim helpt je om deze balans te vinden.

De voordelen van PowerSlim

  • Een persoonlijk stappenplan met intensieve begeleiding

  • Wetenschappelijk bewezen en geadviseerd door artsen

  • Een gezonde lifestyle die je kunt volhouden

  • Behoud van spiermassa

  • Ruim 150 lekkere én verantwoorde producten

  • 6 eetmomenten per dag en geen hongergevoel

Hoe gaan we te werk?

In een intakegesprek brengen we jouw wensen en doelen in kaart en aan de hand daarvan stellen we samen een persoonlijk behandelplan op. Samen gaan we doeltreffend aan de slag. Je hebt wekelijks consulten waarin we je vorderingen bespreken en jij jouw vervolgtraject bepaalt.


Dit gaat ook door na het bereiken van je streefgewicht. We blijven je namelijk nog een jaar lang GRATIS begeleiden en adviseren. Zo behaal je jouw ideale gewicht niet alleen, maar behoud je het ook!

Koolhydraatarm en eiwitrijk

Steeds meer wetenschappelijke studies tonen aan dat de vetverbranding het meest effectief is bij een voedingspatroon rijk aan eiwitten en beperkt in koolhydraten. Het programma van PowerSlim is dan ook op deze inzichten gebaseerd, waardoor je voornamelijk vet verliest en je spiermassa behoudt. Hierdoor blijft je stofwisseling op hoog niveau en voorkom je het jojo-effect.


Het PowerSlim programma is daarnaast zo ontwikkeld dat het goed vol te houden is. Met smaakvolle producten en zo’n vijf tot zeven eetmomenten per dag is PowerSlim gemakkelijk toe te passen in je dagelijkse leven. Je gaat dan ook niet minder eten maar leert juist anders te eten.

Persoonlijk kennismaken?

Afvallen in 3 fases

Fase 1: afvallen

In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van PowerSlim per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. Je blijft in fase 1 totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt.

Fase 2: bereik je streefgewicht

In de overgangsfase bereik je je streefgewicht. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu. In deze fase leer ik je wat nu verstandige keuzes en de juiste hoeveelheden voor je zijn.

Fase 3: stabiel gewicht

Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt laat ik je nog niet los. Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in de stabilisatiefase gezond te eten om je gewicht te stabiliseren en te leren behouden.